Primavara a venit in caminele ULBS. Cum au sarbatorit studentii sibieni de Martisor!

Sute de studenti din caminele Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu au sarbatorit inceperea semestrului doi si venirea primaverii, cu o petrecere. Sprijiniti de conducerea universitatii, impreuna cu personalul Cantinei Studentesti si sub indrumarea lui Chef Manuel Betto Pecori, ”caministii” au pregatit aproape 1000 de portii de pizza si peste 600 de clatite. In tot acest timp, in caminele ULBS, baietii au pregatit martisoare pentru colegele lor.

studentii ulbs fac pizza

Nici studentii strani nu au stat deoparte, chiar daca pentru cei mai multi dintre ei a fost prima oara cand au sarbatorit 1 Martie. Ei au fost incantati atat de faptul ca au avut ocazia sa pregateasca pizza alaturi de un Chef italian, dar si pentru ca au confectionat martisoare.

”Astfel de actiuni sunt frumoase, este placut sa lucrezi cu tineri si sa ii vezi cat sunt de implicati. Pe cativa i-am vazut destul de priceputi si chiar le-am propus sa vina sa lucreze cu mine”, a spus Chef Manuel Betto Pecori.

Dupa ce au terminat de pregatit pizza si clatitele, fetele au adus mancarea in camine, unde au fost intampinate de baieti, care le-au rasplatit cu martisoarele ”handmade”. Iar apoi a inceput petrecerea, studentii avand parte si de o vizita surpriza: ambasadorul Republicii Indonezia la Bucuresti, E.S Dnl. Diar Nurbintoro, impreuna cu sotia, care s-a aflat in vizita la ULBS.

”Ma bucura foarte mult cad ii vad ca se distreaza. Noi incercam in permanenta sa le oferim studentilor atat conditii de cazare si masa excelente, cat si experiente cat mai placute, cum sunt astfel de petreceri”, a declarat directorul general administrativ adjunct al ULBS, Ramona Todericiu.