ACTUALITATE

1 martie de foc pentru pompierii sibieni. Au avut de lichidat patru incendii

1 martie de foc pentru pompierii sibieni. Au avut de lichidat patru incendii

Pompierii sibieni au fost nevoiti sa intervina, luni dupa-amiaza, la mai multe incendii care s-au produs in Sibiu, Avrig, Saliste si Medias.

Mai intai, echipaje de pompieri, in colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Sitatii de Urgenta Avrig, au intervenit pentru localizarea si stingerea a trei incendii de vegetatie uscata produse pe raza localitatilor Sibiu, Saliste si Avrig. In urma acestora, a ars vegetatie uscata pe o suprafata de peste 10 ha, fiind puse in pericol constructiile situate in imediata apropiere.

”Reamintim cetatenilor ca arderea resturilor vegetale, gunoaielor, deseurilor si a altor materiale combustibile se face in locuri special amenajate ori pe terenuri pregatite, cu luarea masurilor ce se impun pentru impiedicarea propagarii focului la vecinatati, asigurându-se supravegherea permanenta a arderii, precum si stingerea jarului dupa terminarea activitatii”, avertizeaza ISU Sibiu.

Incendiu garaje auto

In urma unui apel pe numarul unic de urgenta 112, in jurul orei 19:20, trei echipaje de pompieri s-au deplasat in localitatea Medias pentru localizarea si lichidarea unui incendiu izbucnit la ansamblu de garaje auto.

In momentul sosirii echipajelor la fata locului, incendiul se manifesta cu flacara deschisa in interiorul garajelor. In urma acestui eveniment, ce a avut drept cauza probabila actiunea unei persoane iresponsabile, au ars doua garaje, unul in totalitate si al doilea in proportie de 80%, un autoturism afla in interior si bunuri depozitate in garaje. Au mai fost afectate alte doua garaje si un autoturism.

Foto: ISU Sibiu

incendiu Vegetatie Avrig


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275