SPORT

Raliul Sibiului aduce restrictii in trafic. Vezi ce strazi vor fi inchise si care sunt alternativele

Raliul Sibiului aduce restrictii in trafic. Vezi ce strazi vor fi inchise si care sunt alternativele

Desfasurarea Raliului Sibiului, la finalul acestei saptamani, va aduce restrictii in traficul rutier din zona centrala a orasului, unde este programata Super Speciala din Piata Unirii. Cea mai spectaculoasa proba a etapei a doua a Campionatului National de Raliuri Dunlop si Campionatului National Rally 2 Dunlop va avea loc sambata, 16 aprilie 2016, de la ora 18:00.

raliul sibiului 2016, trafic restrictionat

Dupa ce vor avea de infruntat provocarile pregatite de organizatorii Raliului Sibiului 2016, de-a lungul probelor de pe Transalpina, pilotii isi vor da intalnire la Super Speciala ce se va desfasura, sambata, 16 aprilie, de la orele 18:00, in Piata Unirii din Sibiu. Evenimentul este o premiera absoluta pentru Sibiu, din punctul de vedere al locatiei de desfasurare al intrecerii. Punctul fierbinte al intrecerii va fi intersectia dintre strada Emil Cioran cu bulevardele Vasile Milea, Corneliu Coposu si Andrei Saguna.

Pentru buna desfasurare a evenimentului, organizatorii, alaturi de insitutiile abilitate, au decis sa inchida circulatia, in intervalul  16 aprilie, ora 00:00 si 16 aprilie, ora 24:00, in perimetrul de desfasurare al Super Specialei, dupa cum urmeaza:

– B-dul Victoriei, de la intersectia cu Str. Andrei Saguna, directia de mers spre Piata Unirii;

– Str. Emil Cioran, de la aleea din fata Casei de Cultura a Sindicatelor;

– Piata Unirii, in fata magazinului Dumbrava, de la intrarea in parcarea Hotelului Ibis/intersectia cu Calea Dumbravii;

– Piata Unirii, in zona Farmacia 24, de la intersectia cu strada Cetatii;

– Str. Banatului, de la intersectia cu str. Dealului/intersectia cu str. George Cosbuc;

– B-dul Coposu, pe directia Sala Thalia – Piata Unirii, de la intersectia cu strada Independentei;

– B-dul Coposu, pe directia de mers Piata Unirii – Sala Thalia, de la intersectia cu strada Berariei.

Pentru ocolirea zonei, soferilor din afara Sibiului le sunt propuse urmatoarele alternative:

  • Directia Brasov – Alba Iulia-
  • ruta ocolitoare 1:B-dul V.Milea – Str. Constantin Noica – Str. Berariei – B-dul Coposu – str. Constitutiei;
  • ruta ocolitoare 2: B-dul Vasile Milea – Calea Dumbravii – str. Lomonosov – str. Justitiei – B-dul Victoriei – str. Andrei Saguna.
  • Directia Alba Iulia – Brasov-
  • ruta ocolitoare: Soseaua Alba Iulia – str. Vasile Carlova – Str. Transilvaniei – str. Rennes – Str. Scoala de Inot – B-dul Mihai Viteazu/Calea Dumbravii.

In cadrul probei Super Speciale, cate doua echipaje vor lua startul din puncte diferite si vor avea de parcurs un traseu de un kilometru si jumatate, in cel mai scurt timp posibil. Echipajele care vor pleca din fata hotelului Continental Forum vor parcurge distanta spre bulevardul Andrei Saguna iar apoi vor cobora spre intersectia cu strada Emil Cioran de unde vor continua spre bulevardul Coposu si apoi se vor intoarce spre punctul de start. Acelasi traseu il vor parcurge si echipajele care vor lua startul din fata Teatrului National Radu Stanca.

Imagini LIVE din proba Super Speciala, desfasurata din inima orasului, vor fi proiectate pe 5 ecrane uriase amplasate in Piata Unirii. Intregul show de la Super Speciala va fi transmis si pe internet, pe pagina oficiala de web : www.raliul-sibiului.ro si pe pagina de Facebook.

Raliul Sibiului se desfasoara in perioada 15 – 16 aprilie 2016 si este organizat de Clubul Sportiv “Aria pentru Sport” in parteneriat cu AMC Racing, club patronat de Mihai Leu. Evenimentul este considerat a doua etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop si Campionatul National de Rally 2 Dunlop si, ca element inedit, prima etapa din Campionatul National al Bulgariei.

ANEXA 3


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309