SOCIAL

20 de profesori ai ULBS mai primesc o sansa. Au un an sa devina doctori

20 de profesori ai ULBS mai primesc o sansa. Au un an sa devina doctori

ULBS Sibiu scoate la concurs peste 3300 de locuri la studiile de licenta!2

Decizia Ministerului Educatiei de a prelungi cu un an posibilitatea profesorilor fara doctorat de a ramane in sistem a facut ca 20 de cadre didactice ale Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu primeasca o noua sansa de a ramane in cadrul universitatii.

Initial, 35 de cadre universitare ale ULBS se pregateau ca de la 1 octombrie sa isi gaseasca alt job. Hotararea ministerului, venita peste noapte, de a le mai acorda un ragaz de 12 luni, a schimbat, insa situatia. Astfel, din cei 35 de profesori, 20 vor avea timp pana in octombrie 2016 sa isi sustina teza de doctorat. ”Conducerea Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu a solicitat tuturor doctoranzilor situatia actuala in cadrul Scolii doctorale, pentru a evalua fieacare caz in parte. Din cei care se aflau in aceasta situatie, unii nu au mai dorit sa continue, altii nu mai indeplineau cerintele, iar 20 de cadre universitare au facut cerere pentru a continua si indeplinesc si conditiile, existand posibilitatea ca ele sa obtina titlul de doctor in termenul prevazut de Ordonanta Guvernului. In aceste cazuri, Consiliul de Administratie al ULBS a propus aprobarii Senatului universitatii, cererile de prelungire a raporturilor de munca”, a declarat rectorul ULBS, Ioan Bondrea.

 

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349