Dezvoltare personala

7 lucruri care te vor motiva cand o sa crezi ca nu esti indeajuns de bun

7 lucruri care te vor motiva cand o sa crezi ca nu esti indeajuns de bun

Uneori, am obiceiul de a ma compara cu celelalte persoane si nu sunt chiar atat de bland fata de mine insumi, indiferent de cat de mult am citit si de cat de mult incerc sa ma conving ca sunt suficient de bun si de simpatic. In ultima vreme am incercat sa acord o atentie tot mai mare gandurilor de auto-depreciere care imi trec prim minte. De cele mai multe ori aceste ganduri preiau conducerea, dar in acele momente incerc sa-mi reamintesc ca sunt doar un om. In calatoria mea de dezvoltare incerc sa-mi amintesc cateva lucruri, in special in momentele cele mai dificile ale vietii mele:

1. Oamenii cu care ma compar se compara si ei cu alte persoane

Fiecare dintre noi avem acest obicei extrem de nesanatos pentru stima noastra de sine. Atunci cand privim oamenii prin lentilele compasiunii si ale intelegerii, in loc sa-i privim prin cele ale geloziei si ale gandurilor pline de judecata, reusim sa-i vedem asa cum sunt ei de fapt: fiinte umane. Acestia sunt fiinte umane – oameni perfecti imperfecti – care trec prin acelasi proces de dezvoltare si prin provocarile prin care trecem fiecare dintre noi.

CITESTE MAI MULT PE e-dimineata.ro

    


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309