POLITICA

70.000 de semnaturi “cu dragoste” pentru Iohannis

70.000 de semnaturi “cu dragoste” pentru Iohannis

ACL Sibiu a contribuit cu 70.000 de semnaturi din cele 200.000 necesare inregistrarii candidaturii la presedintie a lui Klaus Iohannis, a declareat, vineri, co-presedintele Mircea Cazan.

“Spre deosebire de PSD, care a strans semnaturi punand angajatii institutiilor sa semneze formularele, ale noastre sunt semnaturi stranse cu dragoste si cozi pentru Iohannis”, spune Cazan.
Liderul PNL Sibiu a adaugat ca cele 70.000 de semnaturi au fost impartite aproximativ egal intre municipiul Sibiu si judet.
Referitor la scorul pe care Iohannis il va obtine la Sibiu, Cazan anticipeaza un procent de peste 70%. “Vrem sa obtina cel putin la fel de mult cat au obtinut PNL si PDL in 2004, pentru Traian Basescu”, a spus Mircea Cazan. Acesta i-a avetrizat si pe primarii care vor sa treaca la Partidul Liberal Reformator (PLR), ca formatiunea lui Calin Popescu Tariceanu ca isi vor pierde mandatul, avand in vedere ca PLR nu a participat la alegerile din 2012.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309