EVENIMENT

A intrat cu TIR-ul in parapet, pe A1. Trafic deviat prin Sibiu

A intrat cu TIR-ul in parapet, pe A1. Trafic deviat prin Sibiu

Trafic restrictionat pe Valea Oltului, in urma unui accident!

Traficul pe Autostrada A1 Sibiu-Sebes este deviat partial, joi, pe DN 1, prin municipiul Sibiu, din cauza unui accident produs dupa ce soferul unui TIR a pierdut controlul volanului, iar autotrenul a lovit glisiera dintre sensurile de mers, unde a ramas blocat, soferul fiind proiectat din cabina.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Elena Welter, un accident s-a produs, joi dimineata, pe Autostrada A1 Sibiu-Sebes, in dreptul iesirii catre localitatea Medias, dupa ce soferul unui TIR a pierdut controlul volanului, autotrenul lovind glisiera care separa sensurile de mers.

Soferul a fost proiectat din cabina pe carosabil, pe celalalt sens de circulatie, iar TIR-ul a ramas blocat in glisiera.

Potrivit sursei citate, soferul a fost ranit si a fost transportat la spital, el fiind constient.

In urma accidentului, cate o banda de pe fiecare sens de mers al autostrazii este blocata, iar pentru siguranta traficul este deviat partial pe DN 1, prin municipiul Sibiu.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309