ACTUALITATE

A „uitat” ca avea permisul suspendat pentru alcool. A condus si a facut accident!

A „uitat” ca avea permisul suspendat pentru alcool. A condus si a facut accident!

Un sibian cu permisul suspendat si-a incercat norocul la volan, dar a avut din nou ghinion. Nu a pastrat distanta corespunzatoare in trafic, pe DJ 106 Cisnadie-Sibiu si s-a ciocnit cu masina care venea din sens opus.

„Politistii rutieri au constatat faptul ca un conducător auto (46 de ani, domiciliat in municipiul Sibiu), in timp ce conducea autoturismul pe nu a pastrat o distanta de siguranta si a intrat in coliziune cu masina care circula in fata sa.

In urma verificării starii permisului de conducere, politistii rutieri au constatat ca acesta avea dreptul de a conduce suspendat din data de 03.02.2016, ca urmare a savarsirii infractiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice,avand o alcoolemie ce depaseste limita legala.

Barbatul este cercetat penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism avand exercitarea dreptului de a conduce suspendata (art. 335 al. 2 din Cod penal)”, se mentioneaza in comunicatul de presa.

Prins fara carnet

Un tanar din Cisnadie este cercetat penal pentru ca a condus o autoutilitara fara permis de conducere.

„In data de 18 februarie, politistii din Biertan au oprit pentru control in trafic, pe DJ 141 B, in localitatea Biertan, o autoutilitara. In urma verificarilor efectuate, politistii rutieri au constatat faptul ca barbatul care conducea autoutilitara (in varsta de 20 de ani, domiciliat in Cisnadie) nu detine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicul”, conform comunicatului de presa.

accident rutier cu pagube materiale, fara permis

Sursa foto:libertatea.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279