EVENIMENT

A venit iarna! Prima zapada a cazut azi-noapte in judetul Sibiu

A venit iarna! Prima zapada a cazut azi-noapte in judetul Sibiu

Vremea s-a schimbat radical in doar cateva zile, in judetul Sibiu. Daca week-end-ul trecut au fost temperaturi de vara, noaptea trecuta a cazut prima zapada din acest sezon rece.

zapada la cisnadioara

La Balea Lac, in judetul Sibiu, a inceput sa ninga, joi zapada asternandu-se razlet, sub forma de petice, meteorologii anuntand ca temperatura la peste 2.000 de metri altitudine in Muntii Fagaras a scazut, in timpul noptii, sub zero grade Celsius.

Potrivit meteorologului de serviciu al Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud Sibiu, Adrian Pasol, la Balea Lac a nins miercuri timp de o ora, iar joi fulguieste, astfel ca s-au asezat petice de zapada, in conditiile in care temperaturile au scazut sub zero grade Celsius.

„La Balea Lac s-au asezat petice de zapada. Nu e un strat continuu, iar si acolo unde este, este foarte subtire. Fulguieste, a fulguit si miercuri timp de o ora, este o ninsoare de sub un litru pe metru patrat”, a declarat Adrian Pasol.

Potrivit acestuia, in timpul noptii de miercuri spre joi la Balea Lac temperatura a fost de minus 1 grad Celsius, iar joi maxima va fi de 1 grad.

Sursa: Mediafax


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309