ADMINISTRATIE

A venit primavara! Primele terase au aparut in centrul Sibiului

A venit primavara! Primele terase au aparut in centrul Sibiului

tersa sibiuDoar cateva zile insorite au fost de ajuns pentru ca proprietarii de cafenee si restaurante sa isi instaleze terasele in centrul Sibiului, cu toate ca, oficial, sezonul incepe abia in 15 mai.

Potrivit Serviciului de Administrare a Domeniului Public au fost deja emise sapte avize pentru amplasarea de terase in centrul istoric. Patru terase functioneaza in Piata Mica, doua – in Piata Mare si una pe Nicolae Balcescu.
Reprezentantii Primariei spun ca pana la startul sezonului, terasele pot fi construite ca si corturi cu laterale transparente, dar situatia se va schimba dupa 15 mai. „Aceasta varianta, desi poate nu e cea mai aspectuoasa, da posibilitatea proprietarilor sa iasa cat mai devreme cu terasele, iar noi ne-am dorit acest lucru pentru ca terasele sunt foarte cautate de sibienii care ies la plimbare, dar ti de turisti. Din 15 mai, cand se intra in sezon, proprietarii acestora vor trebui sa fie atenti la mobilier, la imprejmuirea cu plante a terasei şi la respectarea spatiului alocat, pentru ca astfel aspectul centrului va fi ingrijit”, declara primarul interimar Astrid Fodor.
In 2014, in Sibiu au fost autorizate spre functionare 63 de terase, majoritatea fiind amplasate in centrul istoric.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279