SOCIAL

Academician Basarab Nicolescu, Doctor Honoris Causa al Univestitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu

Senatul Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu, la propunerea Facultatii de Știinte i-a conferit, astazi, 13 aprilie 2016, academicianului Basarab Nicolescu titlul de Doctor Honoris Causa al universitatii sibiene.

DCH BASARAB NICOLESCU2

”Decizia Senatului Universitatii  ”Lucian Blaga” din Sibiu de a acorda, la propunerea Facultatii de Știinte, titlul de Doctor Honoris Causa, Domnului Academician  prof. univ. dr. Basarab Nicolescu este o recunoastere sincera a contributiilor sale in domeniul fizicii, al  transdisciplinaritatii, al filosofiei si al literaturii. Contributia Domnului Academician  Prof. Univ. Dr. Dr.h.c. Basarab Nicolescu in câmpul cunoasterii stiintifice este cruciala: domnia sa a creat o alternativa la metodologia stiintifica, respectiv metodologia transdisciplinara care  reuseste sa imbine ontologia cu epistemologia si cu logica”, a aratat prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, rectorul Universitatii ”Lucian Blaga” din Sibiu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309