EVENIMENT

ACCIDENT cu trei masini in Medias! Patru persoane ranite!

ACCIDENT cu trei masini in Medias! Patru persoane ranite!

ACCIDENT cu trei masini in Medias! Patru persoane ranite!2

Trei masini au fost implicate in aceasta dimineata intr-un accident rutier, in municipiul Medias. Patru persoane au fost usor ranite.

In dimineata acestei zile, in jurul orei 08.00, pe str. Sos. Sibiului din municipiul Medias s-a produs un accident rutier in urmatoarele imprejurari:

Un conducator auto in varsta de 82 de ani, domiciliat in localitatea Blajel, in timp ce conducea autoturismul pe strada Soseaua Sibiului avand directia de deplasare spre iesirea din Medias, pe fondul nepastrarii distantei regulamentare in mers a intrat in coliziune cu un autoturism oprit regulamentar in dreptul unei treceri pentru pietoni, autoturism pe care il proiecteaza in alta masina oprita regulamentar in dreptul aceleiasi treceri pentru pietoni. Trei masini au fost astfel, implicate intr-o coliziune fata-spate.

In urma accidentului rutier a rezultat avarierea celor trei autovehicule si ranirea usoara a patru persoane, pasagere in autoturisme.

Conducatorii auto nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice. Cercetarile sunt continuate de politistii rutieri.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349