EVENIMENT

ACCIDENT DE MUNCA in Saliste: Doi muncitori au cazut de pe o schela de la sase metri!

ACCIDENT DE MUNCA in Saliste: Doi muncitori au cazut de pe o schela de la sase metri!

ACCIDENT DE MUNCA in Saliste Doi muncitori au cazut de pe o schela de la sase metri!

Accident de munca in localitatea Saliste, judetul Sibiu, unde doi muncitori s-au ranit dupa ce schela pe care se aflau s-a dezmembrat, acestia cazand de la sase metri.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Sibiu, Bianca Sabau, a declarat ca doi muncitori care lucrau la o cladire la intrarea in localitatea Saliste au cazut de la o inaltime de sase metri, suferind multiple rani.

„Cei doi muncitori au cazut de la aproximativ sase metri. Unul dintre ei a suferit rani la membrele inferioare, cel de-al doilea la cap si membre si au fost transportati la spital”, a declarat Bianca Sabau.

La randul sau, inspectorul sef al ITM Sibiu, Francisc Torok, a declarat ca, fiind vorba despre un accident de munca, la fata locului s-a deplasat un inspector de specialitate.

„Din informatia pe care am primit-o, doi muncitori lucrau pe o schela care s-a dezmembrat, acestia cazand de la o inaltime destul de mare, am inteles ca este vorba despre sase metri”, a declarat Francisc Torok.

Potrivit acestuia, din primele informatii, se pare ca cei doi sunt angajati ai unei firme din Brasov, insa inspectorul care este in drum spre locul accidentului va stabili toate detaliile.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349