EVENIMENT

ACCIDENT MORTAL pe DN1: Soferul unei masini a murit pe loc dupa ce a lovit o AMBULANTA!

ACCIDENT MORTAL pe DN1: Soferul unei masini a murit pe loc dupa ce a lovit o AMBULANTA!

ACCIDENT MORTAL pe DN1 Soferul unei masini a murit pe loc dupa a lovit o AMBULANTA!2

Un barbat de 60 de ani a murit pe loc dupa a intrat cu masina intr-o ambulanta, pe DN 1, la Avrig.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Luciana Baltes, a declarat ca un autoturism si o autospeciala a Ambulantei s-au ciocnit pe DN 1, pe centura ocolitoare a orasului Avrig.

Politistii care au ajuns la locul accidentului au constatat ca soferul autoturismului era incarcerat, el decedand la scurt timp.

„Din primele cercetari, se pare ca este vorba despre neacordare de prioritate. Soferul autoturismului a vrut sa intre pe DN 1 de pe un drum secundar si nu a acordat prioritate”, a declarat Luciana Baltes.

Politistii fac in continuare cercetari pentru a stabili toate imprejurarile producerii accidentului, pentru ca au fost descoperite mai multe urme de franare, care trebuie explicate. Anchetatorii trebuie sa stabileasca exact daca soferul care a murit este singurul vinovat de producerea accidentului sau a existat o parte de vina si din partea soferului Ambulantei.

Barbatul care a murit avea 60 de ani si era singur in masina in momentul impactului, iar in ambulanta nu se afla niciun pacient, intrucat autospeciala se intorcea dupa transportul unui bolnav la un centru de recuperare.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349