ACTUALITATE

ACCIDENT ORIBIL in judetul Sibiu! O motociclista de 18 ani a MURIT sub ROTILE unui MASTODONT!

ACCIDENT ORIBIL in judetul Sibiu! O motociclista de 18 ani a MURIT sub ROTILE unui MASTODONT!

ACCIDENT ORIBIL in judetul Sibiu! O motociclista de 18 ani a MURIT sub ROTILE unui MASTODONT!2

O motociclista de 18 ani din Reghin a murit din cauza pasiunii sale chiar sub rotile unui mastodont pe DN14 in localitatea Brateiu.

Tanara se deplasa alaturi de un grup de motociclisti spre Medias, iar intr-o curba extrem de periculoasa a pierdut controlul motocicletei si a ajuns sub rotile unui TIR.

Intr-o fractiune de secunda, tanara s-a stins sub privire inmarmurite ale colegilor motociclisti. Asistentii Ambulantei Medias, sositi de urgenta la locul nenorocirii, nu au mai avut altceva de facut decat sa constate decesul fetei. Martorii care au asistat la aceasta tragedie spun ca tanara s-a dezechilibrat in curba si a ajuns sub rotile mastodontului.

„Eu am vazut ca in curba a cazut si a ajuns direct sub TIR. Nu avea viteza foarte mare, dar s-a dezechilibrat chiar in curba. Soferul TIR-ului a tras pe dreapta, a oprit imediat, dar fata era deja moarta”, a spus un localnic din Brateiu, martor la accidentul rutier.

Politistii rutieri sositi la fata locului spun ca tanara din Reghin nu a adaptat viteza intr-o curba unde de-a lungul timpului si alti soferi si-au pierdut viata.

„Pe Drumul National 14, in zona kilometrului 60 + 900 de metri, conducatoarea unei motociclete nu a adaptat viteza intr-o curba periculoasa la drepta cu zona de limitare 30 de kilometri/ora, s-a dezechilibrat, a cazut pe carosabil si a fost acrosata de un ansamblu TIR pe sensul de mers al TIR-ului. In urma accidentului, conducatoarea motocicletei si-a pierdut viata”, a spus agentul sef Vasile Uta din cadrul Biroului Politiei Rutiere Medias.

Politistii rutieri incearca acum sa stabileasca toate cauzele care au condus la producerea acestei drame.

Sursa: tribuna.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309