EVENIMENT

Accident Scoreiu: Persoanele accidentate sunt inca in “sfera de pericol”

Accident Scoreiu: Persoanele accidentate sunt inca in “sfera de pericol”

 

ACCIDENT GRAV pe DN 1 la Hula Bradului! Doua persoane au murit!2

Persoanele ajunse la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Sibiu, in urma accidentului rutier de la Scoreiu, in care un copil de doar 3 luni si bunica sa au decedat, sunt inca in “sfera de pericol”, anunta SCJU Sibiu.

“Femeia 26 de ani, din Marsa a fost diagnosticata cu: politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-facial cu fractura mandibula dreapta, plagi contuze ale fetei, contuzii toracice si pulmonare si fractura bimaleolara dreapta. Barbatul de 29 de ani din Mures a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial, fractura o frontal viscero-craniu cu infundare si fragmente deplasate, plaga contuza cu lipsa de substanta cartilaginoasa la nivelul piramidei nazale, contuzie toracica.

Ambii pacienti prezinta leziuni care se pot complica, nu au iesit inca din sfera de pericol iar starea lor a necesitat internare in cadrul Sectiei Clinice ATI pentru supraveghere si tratament de specialitate, investigatiile urmand sa se reia in cursul zilei”, anunta Decebal Toderita, purtatorul de cuvant al SCJU Sibiu.

Un alt barbat, in varsta de 32 de ani a suferit o fractura cominutiva in treimea medie la ambele oase ale antebratului drept si o contuzie toracica. Barbatul este internat in cadrul Sectiei Clinice Ortopedie-Traumatologie.

Tot la UPU a fost adusa initial si o fetita de 6 ani, in stare grava, ea fiind diagnosticata cu politraumatism prin accident rutier, traumatism cranio-facial cu multiple fracturi la nivelul viscerocraniului, contuzii pulmonare, fractura umar drept. Fetita a fost transferata pe sectia ATI la spitalul Luther.

Un copil si bunica sa de 45 ani au murit pe loc, joi seara, si alte patru persoane au fost ranite dupa ce doua masini s-au ciocnit pe drumul national 1, in dreptul localitatii Scoreiu, judetul Sibiu, traficul in zona accidentului fiind complet blocat.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Luciana Baltes, a declarat, joi seara ca doua masini s-au ciocnit pe drumul national 1, in apropierea localitatii Scoreu.

„Este vorba despre un accident grav. Un autoturism care venea catre Sibiu a efectuat o depasire neregulamentara si a intrat in coliziune cu o alta masina. O tanara si un copil au decedat pe loc, iar alte doua personae sunt ranite”, a declarat Luciana Baltes.

Sursa citata nu a putut preciza care este varsta victimelor.

“Nu avem, deocamdata, informatii de la colegii de la SMURD pentru ca inca se intervine la locul accidentului, unde traficul este complet blocat”, a mai declarat Luciana Baltes.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Sibiu, la locul accidentului au fost trimise doua echipaje SMURD, un echipaj al Ambulantei si un echipaj de descarcerare.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275