SOCIAL

Activitate de primăvară – poliţia sibiană pe biciclete

Activitate de primăvară – poliţia sibiană pe biciclete

Politistii sibieni s-au plimbat pentru viata.

Insotiti de familii si elevi de la mai multe scoli din Sibiu, politistii sibieni au profitat de vremea frumoasa si au iesit la plimbare prin oras. Deviza proiectului a fost Pedalam pentru viata si a avut doua scopuri la fel de importante. Cel mai important a fost de a sustine miscarea si o viata sanatoasa. La fel de important a fost si faptul ca politistii au pedalat pentru viata copilului unui coleg de breasla, care trece printr-o perioada foarte dificila si pentru care au strans fonduri cu aceasta ocazie.

La deplasare au luat parte biciclisti de toate varstele si functiile. Pornind de la reprezentanti ai institutiilor sibiene precum Tiberiu Ivancea, seful politiei sibiene si pana la elevi simpatici cu casca de protectie in forma de mamarute, toata lumea a venit pregatita de cursa lunga.

“N-am putut sa ma pregatesc in mod special pentru ca nu a fost vremea de asa natura. In rest, merg cu bicicleta de fiecare data cand am ocazia, mai ales primavara si vara. La munca nu merg cu bicicleta pentru ca e o distanta destul de mare. Ma simt in forma cat sa fac fata acestui tur” a declarat Tiberiu Ivancea, seful IPJ Sibiu.

“Sunt pregatit cu atat mai mult pentru ca Muzeul ASTRA este si gazda acestui eveniment. Am spus ca trebuie sa fiu in rand cu ceilalti si sa ii conduc in muzeul in aer liber”, a marturist Ciprian Anghel, directorul Complexului National Muzeal ASTRA.

“Mi-a facut placere sa vin si eu, mai ales ca fetita mea, Diana, si-a dorit mult sa participe. Am antrenament pentru ca folosesc bicicleta des, mai ales daca merg pe distante mai scurte. Prefer sa ies cu bicicleta decat sa mai scot masina din garaj”, a spus Virgil Popa, viceprimar Sibiu.

Politistii rutieri si cei de la prevenire au organizat si o serie de ateliere si activitati interactive pentru cei mici.

Cristina Bălău


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349