POLITICA

Acuzatii penale la adresa PNL Sibiu. Raluca Turcan tace!

Acuzatii penale la adresa PNL Sibiu. Raluca Turcan tace!

Batalia electorala dintre PNL si PSD, la Sibiu, a inceput chiar in Saptamana Mare. Social democratii le aduc acuzati grave liberalilor, despre care spun ei, ar fi sustras din sediul Biroului Electoral Judetean, listele cu semnaturi pentru alegerile din 5 iunie. Fapta penala, motiv pentru care sesizarea a ajuns pe masa politistilor.

raluca turcan decembrie 2014

Potrivit PSD Sibiu, ”documentele au fost sustrase in data de 26.04.2016, in jurul orei 20,30, cu sprijinul reprezentantului PNL in BECJ”, motivul fiind acela ca, spun social-democratii, asupra listelor de sustinatori depuse de PNL planau suspiciuni de fals intelectual.

Drept consecinta, BEJ a decis ”prin Hotararea nr. 6 /27.04.2016, cu majoritate de voturi, trimiterea intampinarii (sesizarii) la Politia Sibiu, in vederea efectuarii de cercetari”.

In urma acestui incident, avocatul Alexandru Zavatin a renuntat la calitatea de reprtezentant al PNL din BEJ. Mai mult presedintele PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan tace de doua zile de cand a izbucnit scandalul. In ciuda repetatelor solicitari de a furniza un punct de vedere legat de aceasta situatie, ea a refuzat sa faca vreo declaratie pe aceasta tema.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279