CULTURA

Adina Buzatu da ora exacta in moda masculina la Feeric Fashion Days!

Adina Buzatu da ora exacta in moda masculina la Feeric Fashion Days!

Adina Buzatu da ora exacta in moda masculina la Feeric Fashion Days!2

Adina Buzatu aduce sambata seara pe podiumul festivalului de moda Feeric Fashion Days de la Sibiu cele mai hot trenduri din moda masculina.

Adina va ajunge la Sibiu direct din Italia unde a luat parte la cel mai important eveniment destinat in exclusivitate modei masculine, targul Pitti Uomo de la Firenze. Pentru ca iubeste Sibiul si ii respecta pe organizatorii festivalului cu care a colaborat excelent in anii precedenti, Adina Buzatu a facut un adevarat tur de forta in aceasta saptamana la Pitti Uomo astfel incat sa poata ajunge sambata la prezentarea TRENDS by Adina Buzatu.

„Mi-am condensat tot programul astfel incat sa ajung sambata in tara pentru prezentarea de la Sibiu din Piata Mica. Abia astept sa aduc in Romania superbele colectii pe care le-am vazut aici in Italia. Sunt atat de entuziasmata incat nici nu mai simt oboseala acumulata, caci targul se intinde pe o suprafata de aproape 60.000 metri patrati, fara a mai pune la socoteala intalnirile care se desfasoara in alte locatii din Firenze”, a marturisit Adina Buzatu.

Ce-i drept, stilista nu este singura la Firenze, ci are alaturi de ea un ajutor de nadejdie, fiica ei Sara.

„Sara vine cu mine la targ de cand era mica, as putea spune chiar ca e de-a casei! Ma ajuta extraordinar de mult, este foarte responsabila si serioasa”, a povestit Adina Buzatu.

Foto: Adina Buzatu si fiica ei Sara, impreuna cu designerul de bijuterii Babette Wasserman si cu managerul general Bagutta, branduri pe care Adina Buzatu le aduce in exclusivitate in Romania.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279