SOCIAL

ADMITERE de toamna la ULBS Sibiu! Vezi cate LOCURI au mai ramas libere!

ADMITERE de toamna la ULBS Sibiu! Vezi cate LOCURI au mai ramas libere!

ADMITERE de toamna la ULBS Sibiu! Vezi cate LOCURI au mai ramas libere!2

In perioada 8-12 septembrie 2014 va avea loc cea de-a doua sesiune de inscrieri pentru admiterea la Universitatea ‘Lucian Blaga’ din Sibiu.

Dupa sesiunea de admitere din vara au mai ramas disponibile 130 de locuri bugetate si 1065 de locuri cu taxa din cele aproape 3300 de locuri scoase initial la concurs.

Cele mai multe locuri bugetate—50—se regasesc la Facultatea de Stiinte Socio-Umane. 30 de locuri bugetate sunt scoase la concurs de catre Facultatea de Litere si Arte, 22 de catre Facultatea de Stiinte, 17 de catre Facultatea de Drept si 8 de catre Facultatea de Teologie. La Facultatea de Inginerie si cea de Stiinte Economice mai sunt disponibile 2, respectiv 1 loc bugetat, iar la Facultatea de Medicina si cea de Stiinte Agricole, Industrie Alimentara si Protectia Mediului s-au ocupat toate locurile bugetate, ramanand disponibile 9, respectiv 80 de locuri cu taxa.

La majoritatea specializarilor admiterea se face pe baza de concurs de dosare, criteriul de selectie reprezentandu-l media de la bacalaureat. Exceptie fac anumite specializari precum: Teologia ortodoxa si asistenta sociala, Educatia fizica, Actoria, Conservare si restaurare, Calculatoare, Ingineria Sistemelor, Tehnologia Informatiei si Pedagogia invatamantului primar si prescolar.

Taxa de inscriere este de 250 de lei la Facultatea de Medicina si 150 de lei la celelalte opt facultati. Taxele de scolarizare pentru studentii care nu vor reusi sa ocupe un loc bugetat variaza intre 2000 si 3000 de lei pe an la majoritatea specializarilor.

In ceea ce priveste studiile de master, sunt disponibile 230 de locuri fara taxa si 1370 de locuri cu taxa din cele 2550 de locuri scoase la concurs de catre ULBS.

Toate specializarile Universitatii ‘Lucian Blaga’ din Sibiu sunt acreditate si autorizate sa functioneze de catre Ministerul Educatiei Nationale. De altfel, la ultima evaluare a Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior (ARACIS), Universitatea ‘Lucian Blaga’ din Sibiu a primit cel mai inalt calificativ—Grad de Incredere Ridicat.

Oferta educationala pentru admiterea din septembrie poate suferi modificari, asadar candidatii sunt indemnati sa urmareasca site-ul Universitatii ‘Lucian Blaga’ din Sibiu: http://www.ulbsibiu.ro/ro/admitere/.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309