SOCIAL

Adrian Despot, dupa ce a purtat moartea pe brate: Cea mai buna terapie pentru mine e sa stau cu copiii

Adrian Despot, dupa ce a purtat moartea pe brate: Cea mai buna terapie pentru mine e sa stau cu copiii

adrian despot la ulbs 5

Sute de studenti si profesori ai Universitatii “Lucian Blaga“ din Sibiu au luat cu asalt Aula Magna a Facultatii de Medicina pentru a asista la intalnirea cu Adrian Despot. Organizata in cadrul sirului de evenimente „Cum m-am recrutat. Povesti cu mine si despre tine”, de catre ULBS si compania CGS, intrevederea dintre Despot si studenti a fost prima aparitie publica a cantaretului, dupa tragedia din Clubul Colectiv.

Startul intalnirii a reprezentat o marturisire emotionanta a artistului, despre starile pe care le traieste dupa ce a vazut moartea in cea mai odioasa forma a ei.

„S-au recomandat terapii dupa evenimentele astea ingrozitoare care s-au intamplat. Cea mai buna terapie pentru mine e sa stau cu copiii mei si sa ma joc cu ei si sa imi povesteasca orice, e pe departe cea mai buna terapie”, a spus Adrian Despot.

Acesta a spus ca „este foarte afectat” de ceea ce s-a intamplat in clubul Colectiv.

Adrian Despot a precizat ca nu doreste sa faca declaratii jurnalistilor despre ce a trait in clubul Colectiv, in conditiile in care si-a „facut datoria civica” in acea seara.

„Vizavi de lipsa mea de declaratii in spatiul public pentru evenimentul de la Colectiv, se datoreaza unui fapt simplu. Mi-am facut datoria civica, am fost la politie, am fost audiat si am depus marturia mea si din punctul meu de vedere, tot ce tine de spatiul public si de declaratiile mele pentru acel eveniment, s-a incheiat acolo”, a spus Adrian Despot.

Solistul de la Vita de Vie a refuzat sa discute cu jurnalistii, dar a facut referire la ei in ceea ce le-a povestit studentilor, stiind ca presa este de fata.

„Exista intrebarea: partea civica ti-ai facut-o, dar partea morala? Asta vine din presa. Partea morala fata de oameni nu vrei sa ti-o faci, pentru ca ei vor sa afle ce s-a intamplat acolo. Si asta ma face sa zambesc putin amar pentru ca mi se pare foarte nepotrivit ca presa, ca mass-media sa foloseasca cuvantul moral. Am impresia ca acesta este un termen care a disparut de ceva vreme din acest domeniu”, considera Adrian Despot.

Despre success: A venit fara sa-l vreau

Vorbind despre succes si cariera proprie, Adrian Despot se considera un om foarte norocos, care a muncit foarte mult in cariera. „La mine situatia este putin atipica. Succesul a venit fara ca eu sa-l vreau. Mi-a fost foarte greu sa il gestionez si, sincer va spun, abia la 35 de ani am reusit sa ma impac cu acest lucru”, a povestit Despot, care recunoaste ca s-a gandit si inca se mai gandeste sa se lase de muzica. „Da. Am dorit sa ma las de muzica de foarte multe ori si in continuare vreau sa ma las de muzica, dar niciodata nu am puterea sa o fac”, a aratat Adrian Despot.

Solistul trupei Vita de Vie a discutat marti seara, mai bine de o ora, cu studentii de la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu despre succesul in cariera, in cadrul evenimentului „Cum m-am recrutat. Povesti cu mine si despre tine”.

Evenimentele organizate de ULBS si CGS continua astazi cu intalnirea dintre Dorian Boguta (actor, regizor, scenarist, producator), iar joi va veni in fata studentilor Vlad Irimia (”Tataee”-B.U.G. Mafia). Ambele evenimente sunt programate de la ora 16,00, in Aula Magna a Facultatii de Medicina.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279