ACTUALITATE

Agentii economici din Sibiu vor beneficia de AJUTOARE DE STAT! Vezi SCHEMELE prin care se vor acorda!

Agentii economici din Sibiu vor beneficia de AJUTOARE DE STAT! Vezi SCHEMELE prin care se vor acorda!

Agentii economici din Sibiu vor beneficia de AJUTOARE DE STAT! Vezi SCHEMELE DE AJUTOR DE STAT!2

Agentii economici din judetul Sibiu vor beneficia de ajutoare de stat. Detaliile au fost prezentate de Darius-Bogdan Valcov, ministrul delegat pentru buget, Enache Jiru, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice si Livia Stan, Director general Ajutor de stat.

Intalnirea a avut loc la Consiliul Judetean iar din partea autoritatilor au fost prezenti Ioan Cindrea, presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan-Ovidiu Sitterli, prefectul Judetului Sibiu, Viorel Arcas, senator si Eugen Iordanescu, directorulul Camerei de Comert Industrie si Agricultura Sibiu.

„Este o intalnire benefica pentru toti oamenii de afaceri din judetul Sibiu.Sper sa puteti accesa cele 2  scheme de ajutor de stat prezentate la Sibiu menite sa sustina mediul de afaceri si sa fie cat mai multi agenti economici care sa beneficieze de cat mai multe ajutoare de stat. De asemenea ne dorim cat mai multe locuri de munca pentru locuitorii din judetul Sibiu dar si derularea unor noi investitii care sa dezvolte mediul de afaceri” , a precizat Ioan Cindrea, presedintele Consiliului Judetean Sibiu.

Ministrul delegat pentru buget, Darius- Bogdan Valcov a apreciat faptul ca in judetul Sibiu somajul este redus.

„In calitatea mea de Ministru delegat pentru Buget, imi exprim dorinta ca investitiile, in judetul dumneavoastra, sa inregistreze o crestere in urmatoarea perioada si sa atinga o pondere cat mai importanta din totalul investitiilor in Romania. Obiectivul general al politicii ajutorului de stat se refera la dezvoltarea regionala prin stimularea investitiilor, stimularea utilizarii de tehnologii inovative, precum si prin crearea de noi locuri de munca”, a precizat Darius – Bogdan Valcov, ministru delegat pentru buget.

Cele 2 scheme de ajutor de stat prezentate la Sibiu se refera la sprijinirea investitiilor care promoveaza dezvoltarea regionala prin crearea de locuri de munca (minimum 10 locuri de munca) si finantarea realizarii de investitii in active corporale si necorporale de inalta tehnologie aferente unor investitii mari.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275