SOCIAL

Ai luat ”teapa” cu masina second? Un consultat al unui service auto din Sibiu te invata cum gasesti viciile ascunse!

Ai luat ”teapa” cu masina second? Un consultat al unui service auto din Sibiu te invata cum gasesti viciile ascunse!

masini second hand

Masinile second-hand ascund, de multe ori, probleme grave, care iti ca o mare gaura in buget sau chiar iti pot pune viata in pericol. Un consultat al unui mare service auto sibian a dezvaluita cateva din trucurile prin care poti evita sa iei ”teapa” atunci cand vrei sa cumperi o masina uzata.

Unul din primele lucruri pe care trebuie sa le cunosti, este aleca ca o masina nu se cumpara niciodata noaptea. „De obicei, ziua se cumpara o masina, nu spre seara, nu noaptea. Ziua se cumpara masina ca sa poti vedea culoarea. Primul aspect care trebuie urmarit e caroseria. Daca te uiti cu atentie la lumina soarelui se pot vedea nuante diferite. Unde se vad nuante diferite, te poti astepta sa fie lovituri”, explică expertul auto Bogdan Achiţei, pentru adevarul.ro. Acesta ofera si un pont pentru a descoperi aceste lovituri. ”I-a cu tine un magnet si, unde vezi nuante diferite, daca pui magnetul nu ar trebui să aiba o atractie asa mare, deoarece zona e acoperita de chit, de fibra, pentru ca e reparata”.

Stirea completa pe adevarul.ro

Foto: libertatea.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309