ADMINISTRATIE

AIS vrea sa deschida sapte noi zboruri, spre Italia, Spania, Franta si Germania

AIS vrea sa deschida sapte noi zboruri, spre Italia, Spania, Franta si Germania

Wizz Air inaugureaza pe 14 iunie prima cursa Sibiu — Londra!1

Aeroportul International Sibiu va lansa noi licitatii pentru deschiderea a sapte rute aeriene cu orase importante din Europa. Potrivit reprezentantilor AIS, se cauta companii care sa zboare de la Sibiu spre Milano, Roma, Madrid, Barcelona, Paris, Memmingen si Nürnberg. Frecventele minime saptamanale pentru noile destinatii sunt 2 pentru fiecare ruta.

Procedurile de achizitie prin selectie publica a ofertelor pentru acordarea de ajutor financiar la deschiderea de noi rute cu plecare de pe Aeroportul International Sibiu vor demara in 27 ianuarie, data de la care ofertantii se pot ridica gratuit documentatiile,pe baza unei solicitari scrise insotita de copia Certificatului de Operator Aerian si a Licentei de Operare in termen de valabilitate, de la sediul Consiliului Judetean Sibiu.

Ofertele depuse vor fi deschise la sediul Consiliul Judetean Sibiu in data de 25 februarie, ora 12:00.

Pana in prerzent, de pe Aeroportul International Sibiu se opereaza zboruri spre München, Dortmund, Londra, Viena si Stuttgart.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279