SANATATE

Al doilea deces din cauza gripei, la Sibiu. O femeie de 61 ani este victima

Al doilea deces din cauza gripei, la Sibiu. O femeie de 61 ani este victima

Programul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu in perioada sarbatorilor de iarna!

Gripa face o noua victima la Sibiu. Dupa ce, in urma cu o saptamana, un tanar de 20 ani a decedat, in spital, astazi o femeie in varsta de 61 ani a fost victima.

„In data de 21 februarie, o femeie de 61 de ani a fost adusa de la domiciliu cu Serviciul de Ambulanta Sibiu la Unitatea de Primiri Urgente, in stare grava, cu insuficienta respiratorie acuta.  A fost diagnosticată cu bronhopneumonie, hitertensiune arteriala si obezitate de gradul II. Femeia a fost internata in cadrul Sectiei Clinice ATI pentru tratament de specialitate si a fost necesara ventilarea mecanica. Datorita starii grave a femeii, au fost recoltate probe biologice si trimise la Institutul Cantacuzino, care a confirmat infectia cu virusul gripei AH1 pandemic. Femeia suferea de asemenea de diabet. In cadrul sectiei ATI i s-a administrat medicatie antivirala iar personalul medical de specialitate din cadrul SCJU Sibiu a depus toate eforturile pentru salvarea vietii pacientei, dar din nefericire femeia a decedat in data de 2 martie, in urma unui stop cardio-respirator”, anunta reprezentantii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279