SPORT

Alergare si ciclism la Duatlon Sibiu! Cum te poti inscrie!

Alergare si ciclism la Duatlon Sibiu! Cum te poti inscrie!

Alergare si ciclism la Duatlon Sibiu! Cum te poti inscrie!2

Weekend-ul acesta Asociatia Tura in Natura va invita sa luati parte la un eveniment unic in Sibiu, o competitie in sistem duatlon deschisa tuturor categoriilor de varsta. Sambata, 13 septembrie 2014, incepand cu ora 09.00 in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului va debuta Duatlon Sibiu, un concurs ce presupune imbinarea alergarii cu mersul pe bicicleta, pe un traseu pitoresc intr-un peisaj minunat de inceput de toamna.

Traseul competitiei, de aprox. 18 km, urmeaza aleile din Parcul Sub Arini, potecile Rezervatiei Naturale ‘Dumbrava Sibiului’ pana aproape de satul Rasinari, pentru ca la final sa se ajunga la finish in Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA.

Care sunt regulile ‘jocului’?

1. Fiecare echipa va fi formata din 2 persoane si o bicicleta care vor constitui echipa de duatlon;
2. Echipa va pleca de-o data la startul competitiei si trebuie sa parcurga intreg traseul din Padurea Dumbrava si sa se intoarca la finish impreuna. Se considera terminata cursa si validat timpul obtinut in momentul cand ultimul participant al echipei trece linia de finish;
3. Alergatorul si biciclistul pot schimba rolurile in orice moment al cursei conform alegerii lor;
4. Este interzisa deplasarea ambilor participanti pe bicicleta in acelasi timp;
5. In timpul cursei este permisa distantarea coechipierilor, dar la finish distanta dintre cei doi coechipieri nu poate fi mai mare de 100m.

Concurs pentru copii. Cei mici au ocazia sa participe si ei la Duatlon Sibiu la o proba special creata pentru ei, care presupune parcurgerea contra cronometru pe bicicleta a unui traseu presarat cu obstacole, motiv sa isi puna la incercare echilibrul si abilitatile tehnice.

Duatlon Sibiu 2014 este organizat de Asociatia Tura in Natura, fiind un proiect cofinantat de Consiliul Local prin Primaria Sibiu si sprijinit de Muzeului Civilizatiei Populare Traditionale ASTRA, Centrul de inchirieri biciclete de munte Cristian-Sibiu si Promo Management.

Inscrierile se pot face la fata locului sau online pe http://www.turainnatura.ro/node/179. Mai multe detalii pe site-ul www.turainnatura.ro si pe pagina de Facebook dedicata evenimentului: https://www.facebook.com/events/276426945896915/. Taxa de participare este de 30 de lei de persoana si se achita la intrarea in Muzeu, iar la competitia pentru copii, accesul este gratuit.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309