POLITICA

Alina Gorghiu: Ce aveti de ascuns, dle Ponta si de ce va temeti de ancheta unei comisii parlamentare?

Alina Gorghiu: Ce aveti de ascuns, dle Ponta si de ce va temeti de ancheta unei comisii parlamentare?

Alina Gorghiu Ce aveti de ascuns, dle Ponta si de ce va temeti de ancheta unei comisii parlamentare2

Vicepresedinte ACL, Alina Gorghiu a declarat ca respingerea constituirii comisiei parlamentare de ancheta de catre Comisia juridica a Camerei Deputatilor denota teama lui Victor Ponta de a clarifica subiectul privind prezidentiabilul – agent sub acoperire.

Traian Basescu este cel care a impus pe agenda publica aceasta tema si observam ca Victor Ponta este singurul care refuza sa lamureasca daca declaratiile presedintelui il vizeaza direct. Atitudinea premierului este cel putin suspecta, mai ales in contextul in care, prin declaratiile sale, Victor Ponta a incercat sa induca opiniei publice admiratia fata de un prezidentiabil care ar fi deconspirat ca fost agent sub acoperire.

In aceste conditii, nu putem sa nu ne intrebam ce incearca sa ascunda PSD prin votul dat astazi in Comisia juridica? Domnule Ponta, daca trecutul dumneavoastra este fara pata, de ce v-ati opus unui demers democratic si nu ati vrut ca romanii sa afle adevarul?

Alianta Crestin-Liberala a solicitat constituirea unei comisii parlamentare de ancheta tocmai pentru a nu permite transformarea acestui fals subiect in principala tema de campanie prezidentiala. In egala masura, lui Traian Basescu ii revine obligatia de a pune punct cat mai repede acestor discutii sterile. Ii cerem presedintelui, ca in masura in care detine informatii, sa nu le mai tainuiasca si sa faca public numele candidatului la care a facut referire.

Cetatenii au dreptul ca aceasta campanie electorala sa fie despre viitorul lor si al tarii, iar politicienii trebuie sa ofere solutii concrete, nu sa se afunde in teme false de dezbatere.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309