CULTURA

Ambasadoarea Cubei vine la Sibiu. Va deschide Saptamana Filmului Latino- American organizat de ULBS

Ambasadoarea Cubei vine la Sibiu. Va deschide Saptamana Filmului Latino- American organizat de ULBS

hernandez-portales-ambasadorul-Cubei

Centrul Cultural Latino-Amercian din cadrul Universitatii ”Lucian Blaga” Sibiu, organizeaza in perioada 09 – 15 noiembrie 2015, Saptamana Filmului Latino- American, eveniment in cadrul caruia vor fi prezentate 9 filme premiate la diferite festivaluri internationale, cu tematici care merg de la realitatea sociala, pana la ficţiune in contextul cultural latino – american.

Evenimentul se va desfasura in Aula Magna a  Facultatii de Drept (Calea Dumbravii, nr. 34) iar filmele artistice puse la dispozitie de Ambasadele Americii Latine la Bucuresti vor rula in fiecare seara de la ora 18.00.

Festivitatea de deschidere va avea loc in data de 09 noiembrie la ora 18.00, in prezenta Excelentei Sale Doamna Nieves Iliana Hernández Portales, Ambasador al  Cubei in Romania si a reprezentantilor Universitaţii ”Lucian Blaga” din Sibiu.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Grupului Ambasadorilor din statele Americii Latine si Caraibelor (GRULAC), al Facultatii de Drept si  al ELSA – Sibiu.

Programul festivalului poate fi consultat aici


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349