ACTUALITATE

Ambasadorul Frantei a efectuat o vizita la Primaria Municipiului Sibiu!

Ambasadorul Frantei a efectuat o vizita la Primaria Municipiului Sibiu!

Ambasadorul Frantei a efectuat o vizita la Primaria Municipiului Sibiu!2

Ambasadorul Frantei, Excelenta Sa, domnul François Saint-Paul a efectuat vineri, 11 iulie, o vizita oficiala la Primaria Municipiului Sibiu.

Primarul Klaus Iohannis l-a primit pe distinsul oaspete, cu care a avut o intrevedere pe teme economice si de administratie. In cadrul intalnirii, cele doua oficialitati au discutat despre mediul economic si de afaceri din Sibiu, vorbindu-se despre firmele franceze care isi desfasoara activitatea in Sibiu.

Aflandu-se la inceputul misiunii sale in Romania, E.S. François Saint-Paul a dorit sa afle mai multe informatii despre profilul general al Sibiului, aratandu-se impresionat de vizibilitatea pe care orasul o are pe plan european.

Un capitol important al discutiilor a fost colaborarea pe plan cultural si educational din orase din Franta si Sibiu, aceasta relatie fiind foarte bine reprezentata prin asociatii de profil, dar si prin schimburi de experienta si vizite reciproce, Sibiul fiind infratit cu orasul Rennes.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349