ADMINISTRATIE

Ambasadorul Marii Britanii, in vizita la Primaria Sibiu. Ce i-a cerut Astrid Fodor!

Ambasadorul Marii Britanii, in vizita la Primaria Sibiu. Ce i-a cerut Astrid Fodor!

Primarul Sibiului, Astrid Fodor i-a s-a intalnit, luni, cu ambasadorul Marii Britanii in Romania, Paul Brummell, caruia i-a cerut ca romanii aflati la munca in Anglia sa nu aiba de suferit dupa Brexit.

astrid fodor si ambasadorul UK Paul Brummell

„Unul dintre subiectele pe care le-am atins a fost si iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana cu toate efectele pe care le-ar putea genera. Am subliniat importanta mentinerii schimburilor comerciale intre Marea Britanie si Uniunea Europeana si implicit si Romania. Am transmis domnului Ambasador si speranta mea ca, odata cu iesirea Regatului din Uniunea Europeana, romanii care muncesc in Marea Britanie sa se bucure de aceleasi drepturi pe care le vor avea si restul cetatenilor europeni”, a declarat Astrid Fodor.

De partea celalta, Paul Brummell s-a declarat fascinat de Sibiu, pe care spune ca l-a vizitat ”nu in calitatea oficiala, ci ca simplu turis”t, fiind fermecat de atmosfera de aici. Inaltul oficial britanic s-a aratat incantat de patrimoniul construit, de numarul mare de evenimente si de faptul ca administratia locala aloca fonduri importante pentru acestea.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309