SOCIAL

ANAF-ul porneste partea a doua a Jihadului impotriva firmelor. De sambata, amenzi de pana la 9000 lei daca nu ai acest act!

ANAF-ul porneste partea a doua a Jihadului impotriva firmelor. De sambata, amenzi de pana la 9000 lei daca nu ai acest act!

Antifrauda

La putin timp dupa ce sute de firme au fost inchise din cauza diferentelor de bani gasite in casa de marcat, inspectorii Antifrauda vor incepe, de sambata, o noua serie de controale care se pot lasa cu amenzi de pana la 9000 lei.

Surse din cadrul ANAF Sibiu au dezvaluit pentru esibian.ro ca, de sambata, toti agentii economici care nu au Registrul de bani personali in regula vor fi amendati, fara exceptie. In plus, acest registru trebuie inregistrat la Finante.

„Este o directiva venita direct de la Bucuresti ca de sambata inspectorii antifrauda sa iasa pe teren sis a verifice aceste registre. Cine nu il are risca amenda de 9000 lei“, a declarat sursa.

Vizate sunt toate unitatile care desfasoara activitati comerciale de vanzare.

Cei mai nemultumiti de acest lucru sunt directorii marilor magazine care au in subordine zeci de angajati. “Imaginati-va ca avem aproape aproape 200 de angajati care trebuie sa se inscribe in fiecare zi. Este o mare pierdere de timp”, spune directorul unui hypermarket din Sibiu.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279