ACTUALITATE

Ancheta la Spitalul Clinic Judetean Sibiu, dupa ce o infirmiera a murit in tura

Ancheta la Spitalul Clinic Judetean Sibiu, dupa ce o infirmiera a murit in tura

O anchetă a fost începută la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu după ce o infirmieră a murit la locul de muncă, în cadrul compartimentului Diabet – Nutriţie, aceasta fiind cunoscută cu probleme cardiace, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Pentru un spital european la Sibiu ar fi nevoie de reabilitarea cladirilor vechi de 150 de ani!1

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Decebal Todăriţă, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că infirmiera a murit sâmbătă, în timpul programului, manevrele de resuscitare eşuând.

„Este vorba de o infirmieră în vârstă de 58 de ani din cadrul compartimentului Diabet – Nutriţie.

Aceasta a decedat în timpul turei de lucru în cursul zilei de sâmbătă. Era cunoscută cu patologie cardiacă. Infirmiera era în tura normală de lucru conform graficului. După ce a fost găsită, s-au încercat manevre de resuscitare. Din păcate viaţa nu i-a putut fi salvată”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

În acest caz a fost începută o anchetă internă, fiind anunţat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu, întrucât decesul infirmierei s-a produs în timpul serviciului.

La începutul lunii octombrie, o asistentă de la Spitalul de Pediatrie a murit după ce a ieşit din tură.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309