CULTURA

Andreea Esca isi promoveaza cartea „Ce-am facut cand am tacut” la Sibiu!

Andreea Esca isi promoveaza cartea „Ce-am facut cand am tacut” la Sibiu!

Andreea Esca isi promoveaza cartea Ce-am facut cand am tacut la Sibiu!2

Andreea Esca isi promoveaza cartea „Ce-am facut cand am tacut”, intr-un cadrul unui turneu prin mai multe orase, printre acestea aflandu-se Brasov, Sibiu si Cluj-Napoca.

Astfel, sambata, de la ora 11.00, Andreea Esca se va intalni cu cititorii din Brasov, la Libraria Humanitas, iar, de la ora 17.00, vedeta va fi prezenta la Libraria Humanitas din Sibiu.

Turneul de promovare a volumului „Ce-am facut cand am tacut” continua duminica, Andreea Esca urmand sa se intalneasca cu cititorii din Cluj-Napoca, de la ora 14.00, la Libraria Humanitas.

Volumul „Ce-am facut cand am tacut” a aparut la editura Humanitas si a fost lansat la Salonul International de Carte Bookfest din Bucuresti, desfasurat in perioada 28 mai – 1 iunie, la Romexpo.

La evenimentul de lansare a volumului, Andreea Esca a declarat ca aceasta carte a fost scrisa pentru a fi lansata in mai, deoarece in aceasta luna s-au implinit 10 ani de cand a fost infiintata revista The One, in care au aparut foarte multe dintre textele reunite in volumul „Ce-am facut cand am tacut”.

„Imi plac povestile adunate sub acelasi «acoperis»… ca sa le citesc pe nerasuflate. Asa ca am ales pentru aceasta carte mult din ceea ce am scris in revista The One, dar si alte intamplari despre care n-am avut vreme sa va povestesc. Si eu am descoperit, de exemplu, ce scria Tudor Chirila pe blogul sau cumparandu-i cartea in care adunase toate postarile, pentru ca nu am rabdare sa urmaresc constant un blog, dar citesc carti. Asa ca m-am gandit ca vreau sa le spun povestile mele si celor care nu citesc revista numar de numar sau acelora care nu sunt pasionati de reviste glossy”, a declarat Andreea Esca despre volumul „Ce-am facut cand am tacut”.

Scriitorul Radu Paraschivescu considera ca volumul „Ce-am facut cand am tacut” reprezinta „un autoportret din cuvinte” al Andreei Esca.

„«Ce-am facut cand am tacut» e un portret atipic, si asta nu doar fiindca frazele tin loc de culori. E atipic si fiindca Andreea Esca nu-si falsifica amintirile si viata. E sincera, cordiala, sensibila. Prefera sa fie autentica in loc sa-si dea cu fard pe viata. Isi pastreaza anumite candori si nu se sustrage nostalgiilor. Scrie neimpovarata de propriul brand, ci inveselita de gandul ca le poate spune si altora povesti despre copilarie, adolescenta si prima iubire”, sustine Radu Paraschivescu.

La randul sau, Cristian Tudor Popescu a declarat:

„Andreea Esca este stirea Romaniei. Sunt generatii care au crescut cu ea in minte, pe ecranul Pro TV. Insa o jurnalista de stiri profesionista nu le vorbeste oamenilor cu chiar cuvintele ei. Oricat ar fi de atasanta, trebuie sa ramana si impersonala, sa nu lase sa se vada prea mult dincolo de chip si voce. In cartea aceasta, Andreea Esca simte nevoia sa ne spuna cuvintele ei. Sa ne transmita stiri despre ea si despre oameni, altfel decat la televizor. Andreea paseste dincoace de ecran, printre noi”.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279