DIVERTISMENT

Animalul ”de companie” i-a adus un dosar penal unui mediesean

Animalul ”de companie” i-a adus un dosar penal unui mediesean

Un mediesean de 37 de ani s-a ales cu dosar penal pentru ca tinea in casa un animal ”de companie”. Numai ca, ”prietenul” sau nu era nici vreun caine sau vreun motan, ci un animal salbatic, posesor al unei blani scumpe.

Jderul, caci despre el este vorba, a fost capturat, spun politistii, de pe un fond de vanatoare si era crescut in baie. Secretul barbatului a fost deconspirat de vecini, care l-au parat la Politie.

”In urma unei perchezitii efectuate la domiciliul unui barbat din municipiul Mediat, politistii Serviciului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Sibiu au depistat un jder capturat de pe fondul de vanatoare si crescut in captivitate in una din camerele imobilului. Barbatul, in varsta de 37 de ani, domiciliat in municipiul Medias, este cercetat penal sub aspectul savarsirii infractiunii de braconaj cinegetic prin vanatoarea mamiferelor cu mijloace neautorizate”, spun politistii sibieni.

Jderul a fost luat de politisti si predat Asociatiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Sibiu pentru a fi eliberat in padure.

Sursa: Libertatea.ro

Foto: natgeotv.com

jder


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309