ADMINISTRATIE

ANL-urile din cartierul sibian Resita II vor avea apa si canalizare

ANL-urile din cartierul sibian Resita II vor avea apa si canalizare

anl sibiu, resita II

Primaria Sibiu a semnat contractul de executie a lucrarilor pentru amenajarea retelei de apa si canalizare pentru cele patru blocuri ANL din cartierul Resita II.

In urma unei proceduri de achizitie publica, contractul pentru amenajarea retelelor de apa si canalizare care vor deservi cele patru blocuri ANL din cartierul Resita II a fost incheiat cu firma SC Instal Grup SRL. Valoarea acestuia este de 408.781,12 lei, fara TVA si prevede amenajarea in termen de 60 de zile a retelelor de apa, canalizare menajera si canalizare pluviala pentru cele patru blocuri ANL construite in aceasta zona. Ordinul de incepere a lucrarilor se va emite in luna martie.

“Ma bucur ca ANL a reusit sa finalizeze constructia acestor patru blocuri. Dupa amenajarea retelelor de utilitati si a zonei, cele 88 de apartamente din aceste cladiri vor putea fi repartizate beneficiarilor, in urma unei proceduri de selectie specificata in lege”, a precizat primarul interimar Astrid Fodor.

Reteaua de apa va fi amenajata pe aproximativ 400 de metri liniari, iar reteaua de canalizare menajera va fi amenajata pe o lungime similara si va presupune realizarea a 13 camine de vizitare din beton. Reteaua de canalizare pluviala va fi amenajata pe o lugime de aproximativ 300 de metri. Vor fi realizate si bransamentele si respectiv racordurile necesare pentru conectarea tuturor acestor conducte.

Procedurile de achizitie sunt in curs pentru amenajarea retelelor de electricitate si gaz pentru aceste blocuri.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279