ACTUALITATE

Anna Kilin este Miss Bikini Arena Platos

Anna Kilin este Miss Bikini Arena Platos

Sub privirile prezentatorului TV Dani Otil, infofolit din cap pana-n picioare, 12 concurente curajoase s-au intrecut in cea mai “hot” competitie pe zapada din Romania, Miss Bikini Arena Platos. La final, cea mai fericita a fost Anna Kilin, care a primit chiar de 8 martie, titlul de Miss Bikini Arena Platos 2014. Si nu a fost doar un titlu onorific, ci premiul a constat in 1000 de lei si un camp de surfing de sapte zile in Tenerife.Miss Bikini

Pe o ninsoare usoara si o temperatura ce se apropia mai degraba de zero decat de o zi frumoasa de primavara, 12 concurente au lasat deoparte orice fel de inhibitii si si-au etalat frumusetea la cea de-a doua editie a concursului Miss Bikini Arena Platos.

Prezentarea concurentelor a atras cele mai multe priviri. In ciuda claparilor grei si incomozi pentru o prezentare de moda, fiecare dintre cele 12 concurente au urcat pe podium si au aratat gratie. Usor incalzite dupa o proba stropita cu cate un shot au urcat partia pentru proba de slalom. O singura concurenta a facut cunostinta cu zapada, chiar inaintea liniei de finis, restul coborand partia fara probleme, fie ca au fost pe schiuri sau pe placa.

dani otil la Miss Bikini arena platosCea de-a treia proba, pornirea snowmobilului, a fost cea mai grea din concurs. Ce pare foarte simplu s-a dovedit a necesita multa forta din partea gingaselor concurente. Doua dintre ele au reusit sa il porneasca din prima, una singura din doua incercari restul fiind nevoite sa se dea batute in fata snowmobilului. Au compensat toate la proba in care au trebuit sa formeze o fraza din cuvinte cat mai traznite. Iar juriul a apreciat pe masura atat efortul intelectual cat si modul de prezentare. Care, la unu-doua grade, e o proba in sine. La fotbal a fost mai simplu, desi nu au reusit sa bage „mingea in ate”. A parut simpla si proba de cuie, cu toate ca barosul folosit cantarea aproape cat unele dintre concurente. Cei patru jurati s-au retras apoi pentru deliberari iar finalul a fost unul plin de veselie si aplauze. Anna Kilin a adunat cele mai multe puncte in cele sase probe, urmata de Alexandra Suciu si Andreea Cociuba. Anna va pleca la vara in Tenerife, intr-un camp de surf oferit de SupAcademy Tenerife.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309