ACTUALITATE

Antonescu: “Johannis va fi prim-ministru, mai devreme sau mai tarziu”

Antonescu: “Johannis va fi prim-ministru, mai devreme sau mai tarziu”

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca primarul Sibiului, Klaus Johannis, pe care foarte multi nu il vor acum vicepremier, va fi, „mai devreme sau mai tarziu”, premier.

crin antonescu si klaus johannis la prezidiu„Ii transmit domnului Victor Ponta un mesaj foarte simplu: sa accepte ceea ce este dreptul nostru si ceea ce este spre binele domniei sale, sa il aiba pe Klaus Johannis vicepremier, decat, mai devreme sau mai tarziu, Klaus Johanis sa devina premier, evident in locul domniei sale”, a spus liderul PNL, in emisiunea „Dupa 20 de ani” difuzata duminica de Pro TV.

Antonescu a adaugat ca, dupa ruperea USL, Ponta nu va putea sa ramana premier pentru mult timp.

„Domnul Ponta face acum o alegere, nu pentru o saptamana, pentru doua, pentru trei, domnul Ponta poate cel mult sa se mentina la putere pana in toamna, in cel mai bun caz pentru domnia sa, dar, in conditiile in care a rupt USL, n-are cum sa isi imagineze ca poate ramane premier dupa toamna decat cu un presedinte pe care il pune domnia sa. Altfel, domnul Klaus Johannis, pe care vad ca foarte multi nu il vor acum vicepremier, va fi premier, in sfarsit”, a aratat Crin Antonescu.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a avertizat si joi seara PSD ca, in situatia in care decide sa-i inlature pe liberali de la guvernare, atunci PNL nu mai intra in opozitie pentru patru ani, iar daca PSD nu va castiga Presedintia, va pierde si guvernarea.

„Daca PNL este acum nevoit sa intre in opozitie, nu mai intra pentru 4 ani, poate ca nici nu intra. Poate ca intra pentru doua saptamani, pentru doua luni, pentru sase luni. Pentru ca e un lucru clar: daca astazi PSD decide sa incalce votul romanilor, votul dat noua cel putin, sa inlature un partener care i-a fost perfect loial si care l-a facut pe Victor Ponta prim-ministru si l-a tinut pe Victor Ponta prim-ministru, si i-a dat partenerului, ca vorbim de Victor Ponta, ca vorbim de PSD, mai mult decat poate sa manance un om sau chiar o vietate omnivora. Dupa toate aceste lucruri daca PSD nu castiga Presedintia, e foarte clar ca pierde si Guvernul”, a afirmat Crin Antonescu intr-o emisiune la Realitatea TV.

El spusese anterior ca, „in opozitie, PNL va fi opozitia”.

Crin Antonescu a tinut sa precizeze ca PNL are numarul necesar de parlamentari inclusiv pentru initierea unei motiuni de cenzura.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349