ACTUALITATE

Antonescu la Sibiu: Eu presedinte, Johannis prim-ministru

Antonescu la Sibiu: Eu presedinte, Johannis prim-ministru

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Sibiu, cu ocazia lansarii in Regiunea Centru a candidatilor pentru europarlamentare, ca „unii n-au nici candidat la Presedintie”, in timp ce PNL are „deja si prim-ministru”, precizand ca se refera la Klaus Johannis, anunta Mediafax.crin antonescu si klaus johannis la prezidiu

Liderul PNL, Crin Antonescu, le-a spus, vineri, membrilor partidului din judetele Sibiu, Brasov, Mures, Alba, Covasna si Harghita care au participat la lansarea candidatilor pentru alegerile europarlamentare in Regiunea Centru, ca se simte „bine, increzator” si este „optimist”.

„Ma simt bine, sunt increzator si sunt optimist pentru ca am constinta curata, am constiinta personala si politica curata si stiu ca impreuna cu dumneavoastra facem un pas corect pe drumul drept. Sunt vesel, sunt bucuros si astept cu nerabdare si aceste alegeri (europarlamentare) si cele care vor urma, pentru ca am cu cine. Sunt membru si presedinte al unui partid in care, acum stim toti sigur, oamenii nu vin, nu raman, nu lucreaza numai pentru functii, pentru putere si pentru beneficii, ci pentru niste idei, proiecte si un tip de solidaritate care ne face puternici atunci cand altii ne cred slabi si ne numara sansele de a disparea odata si odata, de a nu-i mai incurca” , a spus Antonescu.

El a adaugat ca misiunea europarlamentarilor „se colectivizeaza”, iar discursurile au devenit „eroice”.

„Si misiunea europarlamentarilor romani se cam colectivizeaza. Se vorbeste in termeni eroici: sa mearga acolo sa lupte. Candidatii nostri nu merg acolo in cor, de manuta, ca fetele socialiste. Sunt fete liberale. Merg acolo pentru o Romanie occidentala, europeana”, a spus Antonescu.

El a facut referire, in repetate randuri, la faptul ca cei de la PSD „se vaicaresc” mai tare decat liberalii in legatura cu scaderea PNL in sondaje, lucru in care a spus ca nu crede.

„Se vaicaresc ei mai tare decat noi ca scadem noi in sondaje. Cat mai e pana cand nu mai e Antonescu, noi suntem izolati, ei sunt pe cai mari. Azi veneam in masina si, ce sa vezi, cica domnul Ponta se retrage din noiembrie din politica. Prea tarziu. Eu nu vorbesc despre cate voturi va lua PSD, PMP. Vorbesc despre noi. N-am nicio indoiala ca vom obtine rezultatul pe care ni l-am propus si ca vom demonstra care este alternativa la PSD”, a spus Antonescu.

In incheiere, Antonescu le-a spus liberalilor ca nu are de ce sa nu fie vesel si optimist.

„N-am de ce sa nu fiu vesel. Stiu foarte bine incotro ma duc, care sunt pasii si cu cine-i fac. Unii n-au nici candidat la Presedintie, in vreme ce eu am deja si prim-ministru”, a spus Antonescu, in aplauzele participantilor.

Cand acestea s-au incheiat, Antonescu a adaugat: „Ca sa nu fie nicio ambiguitate: cand spun premier, vorbesc despre Klaus Johannis”.

La finalul discursului sau, Antonescu le-a inmanat EuroCampionilor – Norica Nicolai, Adina Valean, Cristian Busoi, Renate Weber, Ramona Manescu si Eduard Hellvig – cupa campionilor care s-a aflat pe scena pe intreaga durata a ceremoniei de lansare a candidatilor.

La Sibiu, lansarea candidatilor PNL pentru alegerile europarlamentare s-au facut pe acordurile melodiei „Oda Bucuriei”.

In sala au fost prezenti peste 700 de membri PNL din Regiunea Centru.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279