ACTUALITATE

Antonescu, sah la Johannis in Delegatia Permanenta. Vrea sa candideze “indiferent de ce vor spune sondajele”

Antonescu, sah la Johannis in Delegatia Permanenta. Vrea sa candideze “indiferent de ce vor spune sondajele”

crin antonescu si klaus johannis la prezidiuFostul presedinte al PNL, Crin Antonescu incearca sa se impuna candidat al Dreptei la presedintia Romaniei, prin intermediul Delegatiei Permanente, for in care mai are inca o mare influenta.

Dupa ce a anuntat ca se retrage din cursa pentru Cotroceni, iar apoi ca viitorul candidat al PNL va fi desemnat in urma unor cercetari sociologice, Crin Antonescu doreste acum ca decizia sa fie una strrict politica. Acesta a declarat, la Realitatea TV, ca ca cere forului sa dea acest vot, iar numele sau va fi supus alegerii colegilor, chiar daca sondajele arata ca primarul Sibiului Klaus Johannis este mult mai bine plasat in preferintele alegatorilor.

„Desemnarea unui candidat e o decizie politica. Probabil se va spune „avem sondajele, deci il propun pe Iohannis ca are mai mult”. Trebuie sa fie un vot. Aceasta decizie trebuie asumata, e o decizie politica. Vreau ca decizia PNL sa fie luata de cei mandatati. Vreau ca fiecare sa ia aceasta hotarare. Sunt si unii care spun sa nu mai votam ca ne-ar imparti. Asta e democratia! Aceasta decizie trebuie asumata clar de delegatia permanenta”, a spus Antonescu.

Antonescu a mai spus ca, indiferent de ce vor spune sondajele, el va supune candidatura sa la vot.

„Indiferent care vor fi rezultatele sondajelor, voi supune si candidatura mea la vot. Si, daca sondajul arata ca Iohannis are 29% si eu mai putin, candidatura mea ramane la dispozitia colegilor si ei voteaza”, a spus Antonescu.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309