SPORT

Antrenor si conducere noi la CSU Sibiu un singur tel: Sa reinvie spiritul baschetului sibian

Antrenor si conducere noi la CSU Sibiu un singur tel: Sa reinvie spiritul baschetului sibian

poza 4

Echipa e baschet CSU Sibiu a intrat, de astazi, intr-o nou era. Dupa aproape o jumatate de secol in care a trait prin si datorita lui Mircea Vulc, la conducerea dublei campioane nationale a venit o echipa tehnica si manageriala noua, tanara.

De doua ori campion national cu echipa de fete CSM Targoviste si alte doua finale jucate cu CSM si Satu Mare, Dan Fleseriu spune ca cel mai mult isi doreste sa formeze o echipa care sa reinvie spiritul adevarat al CSU. „Imi amintesc de meciurile din sala mica, de la Teatru, cand eram doar suporterul CSU. Era acel vuiet care timora adversarii si le dadea aripi jucatorilor nostri. Acela e spiritul care mi-ar placea sa-l readucem in sala Transilvania”, a declarat Fleseriu, la prima conferinta de presa in calitatea de antrenor al CSU. In privinta jucatorilor, tehnicianul spune ca in acest moment are la dispozitie un singur baschetbalist, pe Octavian Popa Calota. „In functie de buget, vom vedea ce jucatori vom reusi sa aducem, iar ca prim obiectiv, ar fi intrarea in play-off”, a precizat Fleseriu, care spera sa fie primit bine de fani si sa aiba suportul lor. „Cu multi dintre ei ma stiu bine, am fost impreuna in galerie. Sunt convins ca ne vor sustine, dar si noi trebuie sa avem rezultate”, a adaugat antrenorul.

Daca antrenorul are obiectivul imediat de a cauta jucatori care sa il ajute sa isi indeplineasca obiectivele, noua conducere, formata din Horatiu Floca si Laurentiu Buduleci, va trebui sa ii ofere un buget pe masura. „Noi speram sa fie cel putin la fel de mare ca cel de anul trecut”, a spus noul director al CSU, Horatiu Floca. In privinta negocierilor cu Fleseriu, Laurentiu Buduleci, a dezvaluit ca au fost extrem de dificile. „Am negociat cam 20 de minute”, a glumit Buduleci.

Dan Fleseriu a semnat un contract pe doua sezoane, cu posibilitate de prelungire. CSU Sibiu va incepe pregatirile pentru viitorul sezon la 1 august.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349