SOCIAL

Apă pentru sănătate prin Semimaratonul 2016

Apă pentru sănătate prin Semimaratonul 2016

Proiectul “Apa pentru Sanatate” al Fundatiei Polisano a fost selectionat la SemiMaratonul Sibiu.

Peste 650 de locuitori ai satului Cornațel vor putea beneficia de apa potabila la robinet, prin instalarea unei stații ecologice de filtrare a apei, in valoare de aproximativ 15.000 de Euro. Succesul proiectului depinde de mobilizarea comunitatii. Oamenii pot sa se inscrie pentru a sustine proiectul fie prin participarea la semimaraton, fie prin donatii in bani. Mai multe detalii despre proiect ne ofera Catalina Costache, directorul fundatiei.

“O asociatie din Comuna Cornatel din Judetul Sibiu ne-a adus la cunostinta o problema cu apa din sat – nu este potabila. Din pacate, chiar si la momentul actual, la nivel national, unul din doi romani nu are apa la robinet. Ne-am gandit sa ajutam prin semimaraton macar un sat sa beneficieze de apa potabila. Cine doreste sa sustina acest proiect, o poate face fie alergand de la 5 pana la 20 de km, fie prin donatii”, a declarat Catalina Costache, directorul Fundatiei Polisano.

Semimaratonul de la Sibiu va avea loc in data de 28 mai.

 

Cristina Balau


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275