CULTURA

Aprilie – Lună magică la Teatrul GONG

Aprilie – Lună magică la Teatrul GONG

Printesele Spion se intorc pe scena Teatrului Gong, in luna aprilie.

Luna aprilie va fi plina de magie pentru cei care vor lua parte la spectacolele Teatrului pentru Copii si Tineret GONG din Sibiu. Printesele Spion se intorc pe scena pe 9 aprilie, de la ora 18. Povestea, in regia lui Robert Balan, este una contemporana, autorii incercand sa explice o problema frecvent intalnita in orașele din Romania – distrugerea parcurilor si a spatiului verde – pe ințelesul celor mici. Adrian Tibu, directorul Teatrului Gong, ne vorbeste mai pe larg despre magia lunii aprilie.

„Luna aprilie deschide o fereastra spre o lume fascinanta, in care cei mici vor putea descoperi atat texte clasice cat si texte contemporane, pentru ca incercam sa definim dramaturgia contemporana pentru copii, in conditiile in care exista un gol major in Romania din acest punct de vedere. Printesele Spion reprezinta primul spectacol dupa un text original al acestui sezon, in care incercam sa le explicam copiilor importanta naturii in oras.

Cu siguranta ca una din cele mai asteptate productii din aprilie este Alice, in regia lui Eugen Jebeleanu, care marcheaza 150 de ani de la prima scriere a romanului lui Lewis Carol. Abordarea de la Sibiu o aduce in prim-plan pe Nadia, care se redescopera la o sedinta foto, intr-o calatorie fantastica ce readuce in fata publicului personajele din romanul clasic”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului Gong.

Pretul unui bilet este de 7 lei, tarif unic. Pentru biletele achizitionate online sau in reteaua Eventim se percepe un comision de 10%.

 

Cristina Balau


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309