SOCIAL

Aproape 150 de sibieni castigatorii la Loteria bonurilor fiscale. Vezi cat a ajuns premiul!

Aproape 150 de sibieni castigatorii la Loteria bonurilor fiscale. Vezi cat a ajuns premiul!

-bon-fiscal-00_72ea2fe261

Aproape 150 de sibieni s-au prezentat, pana miercuri, la Directia Finantelor Publice pentru a revendica premiul oferit la Loteria bonurilor fiscal. Cu 149 de bonuri fiscal declarate, judetul Sibiu a fost al doilea din regiune, dupa Brasov (169) si inaintea celor din Mures (138), Alba (117), Harghita (50) si Covasna (29).

La nivel national, castigatori la Loteria fiscala, respectiv 709 din cei peste 4.200 inregistrati sunt din judete ale Moldovei – Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui, iar cei mai putini, 307, sunt din Oltenia – Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt si Valcea, potrivit Mediafax.

Un numar de 4.245 de persoane au depus cereri, marti si miercuri, pana la ora 10.00, pentru revendicarea premiilor la Loteria bonurilor fiscale, cele mai multe fiind din Iasi, Brasov si Galati, cu o valoare medie a castigului de 236 de lei, termenul de revendicare fiind de 30 de zile de la extragere.

Dintre acestea, cele mai multe cereri, respectiv 709, au fost inregistrate la Directia Generala Regionala a Finantelor Publice (DGRFP) Iasi , care cuprinde judetele Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui, iar cele mai putine, respectiv 370, la Directia Regionala Craiova, care cuprinde judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt si Valcea.

Cele mai multe cereri din regiunea de nord-vest sunt la Cluj

La Directia Generala Regionala a Finantelor Publice (DGRFP) Cluj-Napoca, institutie care reuneste judetele Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj, Maramures, Satu Mare si Salaj, au fost inregistrate, pana miercuri, la ora 10.00, 490 de cereri de revendicare a castigurilor la Loteria bonurilor fiscale.

Dintre acestea, cele mai multe sunt in judetul Cluj – 185, iar cele mai putine in Satu Mare – 36 de cereri.

Totodata, in judetul Bihor au fost inregistrate 93 de cereri, in Maramures – 76, in Salaj – 40, iar in Bistrita-Nasaud – 60 de cereri.

„Nu au fost inregistrate situatii deosebite. Am avut un caz la Brasov cu o persoana care a reusit sa stranga cinci bonuri. Au fost, de asemenea, trei cazuri cu cate doua bonuri castigatoare, iar la Fagaras au depus cate un bon o familie, sot si sotie”, a spus reprezentantul DGRFP Brasov.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309