ADMINISTRATIE

Astrid Fodor se intoarce in cartiere sa dicute cu sibienii strategia de dezvoltare

Astrid Fodor se intoarce in cartiere sa dicute cu sibienii strategia de dezvoltare

Primarul interimar Astrid Fodor isi reia intalnirile cu sibienii din cartierele orasului, pentru a afla cum vad ei Strategia Integrata de Dezvoltare Urbana Durabila a Municipiului Sibiu 2015 – 2023. In aceasta a doua sesiune sunt programate patru intalniri.

“Strategia Integrata de Dezvoltare Urbana Durabila a Municipiului Sibiu 2015 – 2023 este un document foarte important pentru oras, pentru ca in baza acestuia, a proiectelor ce le contine, vom putea sa accesam fonduri europene din noile linii de finantare. Mai mult, documentul va ghida administratia locala in proiectele pe care le finanteaza din bugetul local sau alte fonduri atrase, oferind o abordare unitara si o dezvoltare bine gandita a orasului”, spune Astrid Fodor.

 Programul intalnirilor:

MIERCURI, 9 MARTIE, ora 18

Cartierele Resita, Lazaret si Trei Stejari

Scoala g​imnaziala nr.8 (​str. Lupeni,​ nr. 50)​

 JOI, 10 MARTIE, ora 18

  • Cartierele Valea Aurie, Calea Poplacii, Tilisca

Scoala g​imnaziala nr.25 (​Str. Sibiel,​ nr. 6)​

MIERCURI, 16 MARTIE, ora 18

  • Cartierele Strand I si II

Liceul Teoretic Onisifor Ghibu (str. Bihorului,​ nr. 3)​

JOI, 17 MARTIE, ora 18

  • Orasul de Sus, Orasul de Jos, cartierul Iosefin

Colegiul National Gheorghe Lazar (​str. Gh. Lazar,​ nr. 1)​

”Ideile de proiecte transmise de cetateni in cadrul acestor intalniri au fost notate si se va incerca inglobarea lor in Strategie. In paralel Primaria Sibiu continua procesarea informatiilor primite de la sibieni cu privire la provocarile curente cu care se confrunta in cartierul lor. La unele dintre intrebari cetatenii au primit raspuns pe loc sau prin posta, imediat dupa intalnire. Alte probleme semnalate sunt in prezent in verificare si analiza”, potrivit reprezentantilor Primariei Sibiu.

Aceste consultari sunt organizate in parteneriat cu Fundatia Heritas si Camera de Comert si Industrie Sibiu.

consultari-publice-gusterita-fodor-15

Foto: turnulsfatului.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309