POLITICA

”Atacatorul” de la Sibiu, un barbat cu antecedente. Iohannis a scapat ieftin!

”Atacatorul” de la Sibiu, un barbat cu antecedente. Iohannis a scapat ieftin!

Barbatul care a trecut, astazi, in fata Primariei Sibiu, de cordonul jandarmilor si a ajuns in apropierea presedintelui Klaus Iohannis pentru a-i inmana mai multe hartii, este cunoscut de autoritati si are antecedente in raport cu presedintii Romaniei.

faur iasia si klaus iohannis la sibiu

Cel care a produs incidentul de la intalnirea dintre Klaus Iohannis si presedintele Germaniei, Joachim Gauck este timisoreanul Faur Isaia. In anul 2000, acesta l-a stropit cu cerneala pe fostul presedinte Emil Constantinescu, i-a dat marti un plic sefului statului Klaus Iohannis, reprosandu-i faptul ca, desi a depus un memoriu la Cotroceni in urma cu un an, nu a primit niciun raspuns.

Isaia a iesit din multimea adunata in fata Primariei Sibiu si i-a dat presedintelui Iohannis un plic. ”V-am mai dat un memoriu in urma cu un un si nu s-a intamplat nimic”, a spus acesta catre Iohannis.

Citeste si Iohannis, ghid pentru presedintele Germaniei. Ce face Joachim Gauck la Sibiu!

Seful statului s-a indreptat spre el, a luat plicul si i-a dat asigurari ca o sa vada despre ce este vorba.

Faur Isaia este cel care in 2000, trecand de cordoanele oamenilor de ordine, a ajuns in preajma fostului presedinte Emil Constantinescu, aruncandu-i acestuia cerneala pe fata.

In 2001, el i-a dat o scrisoare presedintelui Romaniei de la acea data, Ion Iliescu, cu ocazia vizitei pe care acesta a efectuat-o in judetul Arad. Isaia i-a cerut atunci lui Iliescu si o audienta la Palatul Cotroceni.

In 2007, el a fost oprit, pe Dealul Patriarhiei, de jandarmi si politisti in timp ce incerca sa intre in perimetrul rezervat demnitarilor si sa se apropie de presedintele de la acea data, Traian Basescu. Faur Isaia a explicat ca voia sa-i transmita lui Basescu mai multe scrisori cu sesizari.

Sursa si foto: www.agerpres.ro

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275