TIMP LIBER

Ateliere cu jucarii pentru copii la Teatrul Gong cu ocazia sarbatorilor de iarna!

Ateliere cu jucarii pentru copii la Teatrul Gong cu ocazia sarbatorilor de iarna!

Ateliere cu jucarii pentru copii la Teatrul Gong cu ocazia sarbatorilor de iarna!1

Teatrul pentru Copii si Tineret „Gong” Sibiu organizeaza in perioada 11 – 14 decembrie o serie speciala de patru ateliere pentru copii, cu ocazia sarbatorilor de iarna. Evenimentul este prezentat in cadrul Magic Show Fest.

Atelierele lunii decembrie au ca tema sarbatorile de iarna.

„In cadrul atelierului lui Craciunarila si Fabrica de Jucarii vom lucra si vom invata sa confectionam ingerasi, colindatori si diverse ornamente si jucarii pentru bradul de Craciun.”, a declarat scenograful Aurelia Calinescu.

Acesta noua serie de ateliere este adresata copiilor cu varsta cuprinsa intre 6 si 11 ani, iar pentru fiecare atelier se pot inscrie maxim zece copii. Durata unui atelier este de aproximativ 1h30min. Recomandam tinuta lejera si incaltaminte de interior. La finalul proiectului copiii pastreaza toate obiectele create in cadrul atelierelor.

Inscrierile la ateliere se fac pe baza biletelor cumparate exclusiv de la sediul teatrului din str. Alexandru Odobescu nr. 4, de luni pana vineri, intre orele 10:00 – 16:00. Pretul unui bilet este de doar 7 lei, tarif unic.

Aurelia Calinescu este scenograful oficial al Teatrului pentru Copii si Tineret „Gong” Sibiu. A absolvit Universitatea de Arta „Nicolae Grigorescu” din Bucuresti, sectia pictura, in 1985, la clasa maestrului Vasile Grigore. De mai bine de 11 ani lucreaza in teatru, unde s-a specializat in constructia papusilor.

joi, 11 decembrie, ora 16:30

vineri, 12 decembrie, ora 16:30

sambata, 13 decembrie, ora 11:00

duminica, 14 decembrie, ora 11:00


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5275