ADMINISTRATIE

Atentie pe unde circulati. Peste 20 de strazi se afla in reparatie

Atentie pe unde circulati. Peste 20 de strazi se afla in reparatie

Pe strada 9 Mai este deschis cel mai amplu santier din aceasta perioada. Strada este complet inchisa traficului pentru a permite executarea lucrarilor de modernizare.Drumuriin lucru sibiu

Pe strada Selarilor se executa lucrari la cablajele electrice, iar in cartierul Vasile Aaron se executa de asemenea lucrari la cablaje.

Pe strazile Vasile Parvan si Cuptorului se desfasoara  lucrari de modernizare a infrastructurii, acestea desfasurandu-se sub trafic.

Pe strada Andrei Muresanu se executa lucrari la retelele de apa si canalizare, traficul fiind inchis pana la finalizarea lucrarilor.

Atentie in trafic si pe strada Mitropoliei, aici executandu-se modernizarea retelei de gaz. Chiar daca lucrarile se executa sub trafic, soferii trebuie sa circule cu atentie.

DPC lucreaza in prezent pe strada Lomonosov, Calugareni, A.I. Cuza, pe strada Transilvaniei si pe strada V. Carlova. De asemenea, se lucreaza la refaceri pe Aleea Filosofilor, pe strada Maramuresului si pe strada Victor Tordosan.

Pe strazile Goraslau, Aleea Haiducului, pe prelungirea strazii Sacel si pe strada Eroilor se lucreaza in prezent la retele si la refacerea dupa aceste interventii.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349