SOCIAL

ATENTIE SIBIENI: CFR Calatori anunta ca va fi oprita temporar plata cu cardul la casele de bilete din gari si agentii de voiaj!

ATENTIE SIBIENI: CFR Calatori anunta ca va fi oprita temporar plata cu cardul la casele de bilete din gari si agentii de voiaj!

ATENTIE SIBIENI CFR Calatori anunta ca va fi oprita temporar plata cu cardul la casele de bilete din gari si agentii de voiaj!2

Plata cu cardul la casele de bilete din gari si agentii de voiaj va fi oprita temporar, de miercuri, pentru instalarea unor noi echipamente, calatorii putand folosi in continuare cardul la automatele de bilete din mai multe statii, precum si daca achizitioneza tichetele de calatorie de pe internet.

Potrivit CFR Calatori, din 15 octombrie vor fi instalate noi echipamente la casele de bilete din gari si la agentiile de voiaj, astfel ca, pentru un timp, calatorii nu vor mai putea plati calatoriile cu cardul bancar.

Calatorii pot folosi in continuare cardul pentru plata biletelor daca le achizitioneaza de pe pagina de internet www.cfrcalatori.ro sau de la automatele de bilete din statiile Bucuresti Nord, Bucuresti Basarab, Constanta, Ploiesti Sud, Predeal, Brasov, Cluj, Timisoara, Iasi, Craiova, Oradea, Miercurea-Ciuc, Galati, Braila, Buzau, Bacau, Suceava, Sibiu, Busteni, Azuga, Sinaia, Campina, Sighisoara, Alba-Iulia, Satu Mare, Baia Mare si Deva.

Sursa: mediafax.ro


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349