ACTUALITATE

Atentie soferi: Inca doua strazi cu sens unic in Sibiu

Atentie soferi: Inca doua strazi cu sens unic in Sibiu

Inca doua strazi din orasul Sibiu nu vor mai avea circulatie in ambele sensuri, de miercuri, 17 februarie. Primaria Sibiu a anuntat oficial ca pe strada Intrarea Siretului si pe aleea paralela cu bulevardul Vasile Milea (din spatele Inspectoratului Judetean de Politie Sibiu) circulatia rutiera se va desfasura, de maine, intr-un singur sens.

Pe strada Intrarea Siretului se va intra din strada Siretului, pe accesul dinspre Calea Dumbravii, ai se va iesi tot in strada Siretului, pe calea de acces dinspre Calea Cisnadiei.

Intrarea Siretului, sens unic

Pe aleea paralela cu bulevardul Vasile Milea, din spatele Inspectoratului Judetean de Politie, circulatia nu va mai fi permisa in dublu sens, ci in sens unic, conform schitei atasate. Decizia a fost luata de Comisia de Circulatie din cauza latimii reduse a acestei alei si a faptului ca aceasta se utilizeaza si pentru parcare de catre locatarii blocurilor din zona. Soferii care utilizeaza aceasta cale de acces sunt rugati sa observe cu atentie semnele de circulatie instalate.

Aleea Milea, sens unic

Propunere de sens unic pentru strada Dorobantilor

Comisia de Circulatie propune instituirea sensului unic pe strada Dorobantilor, pe portiunea dintre strada Topitorilor si strada Garii, urmand sa se circule dinspre strada Topitorilor spre strada Garii. Pe tronsonul dintre strada Triajului si strada Topitorilor circulatia ramane in dublu sens. Aceasta propunere se află in dezbatere publica.

Dorobantilor, Sibiu_SensUnic

Cetatenii care doresc sa faca sugestii pot face acest lucru adresandu-se Centrului de Informatii pentru Cetateni din sediul Primariei Sibiu, strada Samuel Brukenthal, nr. 2 sau pe adresa de e-mail [email protected].

Surse foto: kissfm.ro, Primaria Sibiu


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309