ACTUALITATE

Atentionare de precipitatii si vant puternic in Sibiu si in restul tarii

Atentionare de precipitatii si vant puternic in Sibiu si in restul tarii

vant-puternic

Incepand din aceasta noapte si pana vineri dimineata, Sibiul se va afla sub avertizare de precipitatii mixte si intensificari ale vantului, valabila la nivelul intregii tari.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), in intervalul 4 februarie, ora 2,00 — 5 februarie, ora 8,00, temporar, vor cadea precipitatii sub forma de ploaie si trecator lapovita si ninsoare. Precipitatiile prognozate vor cadea joi dimineata mai ales in regiunile vestice, nordice si centrale, apoi si in restul teritoriului.

La munte vor predomina ninsorile si, in special, in zona Carpatilor Meridionali si Orientali se va depune un strat nou de zapada. Izolat, se vor acumula cantitati de precipitatii care vor depasi 15 — 20 l/mp.

ANM mentioneaza ca vor fi perioade de timp in care vantul va avea intensificari la munte, cu viteze de peste 60 — 70 km/h, viscolind sau spulberand zapada, iar in restul teritoriului vitezele vor fi mai reduse, in general sub 50 — 55 km/h.

Vremea se va raci in toate regiunile, astfel incat vineri dimineata temperaturile vor deveni preponderent negative.

Meteorologii noteaza faptul ca, pe parcursul zilei de miercuri, 3 februarie, vor fi intensificari ale vantului pe crestele montane, unde la rafala se vor depasi 80 km/h, iar zapada depusa anterior va fi spulberata.

Sursa: Agerpres


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/esibian/public_html/wp-includes/functions.php on line 5309